Feestelijke opening nieuw kantoor Nekovri- Partner RBK Food Projects.

RBK Food Projects is al jarenlang betrokken bij Nekovri, de laatste jaren zelfs als partner van de vereniging. Theo Vliek is ook een bekend gezicht in de sector en een trouwe bezoeker van de Nekovri bijeenkomsten. Afgelopen zaterdag vierde RBK Food Projects de opening van het nieuwe kantoor aan de Munsterstraat 9 in Deventer, een volgende stap in de groeiambitie van het bedrijf.

Verschillende medewerkers van RBK stonden klaar om alle aanwezige gasten enthousiast een rondleiding door het nieuwe pand te geven. Zij leidden de aanwezige door de verschillende afdelingen, waarbij de medewerkers verantwoordelijk voor een bepaalde afdeling gedreven vertelden over de activiteiten en over verschillende mooie projecten. Onder andere in onze sector!

Op het parkeerterrein van het pand stond een grote partytent, waarin verschillende live bands optraden. Nadat alle bezoekers een rondleiding hadden gekregen sprak Theo zichtbaar trots de aanwezigen toe over het verleden en de toekomst van RBK. Hierna gaf hij het startschot voor een feest waar ongetwijfeld nog lang over na gepraat zal worden.

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van