Juridisch Portal Nekovri

Nekovri biedt haar leden sinds jaar en dag verschillende collectieve services en producten aan. Als koel- vrieshuis sluit je regelmatig overeenkomsten met klanten. Vanwege het feit dat Nekovri leden opslaan voor derden is het van belang dat dit zorgvuldig en juridisch juist gebeurt. Vandaar dat Nekovri samen met de huisadvocaat een concept bewaarnemingsovereenkomst heeft opgesteld die een directe relatie heeft met onze algemene opslagvoorwaarden. De concept bewaarnemingsovereenkomst (NL / ENG) is exclusief te downloaden van het ledengedeelte van Nekovri.

Ook heeft de vereniging verschillende voorbeeldbrieven opgesteld die voor de leden van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hulpmiddelen wanneer de klant de overeenkomst niet nakomt of niet meer na kan komen. Zo heeft Nekovri eenĀ concept ingebrekestelling met verwijzing naar het retentie- en pandrecht uit onze algemene opslagvoorwaarden en een voorbeeldbrief waarmee u aankondigt uw retentierecht uit te oefenen. Ook deze documenten zijn exclusief te downloaden van het ledengedeelte van Nekovri.

Voor vragen die voortvloeien uit de algemene voorwaarden, die eenvoudig van aard zijn, waarbij de huisadvocaat telefonisch dan wel schriftelijk een (eerste) advies kan verstrekken brengen zij Nekovri leden geen honorarium in rekening. Is de vraag ingewikkelder of is het eerste advies onvoldoende om het probleem te verhelpen, dan hanteren zij voor Nekovri leden een speciaal tarief. Voor verdere vragen of informatie kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat Nekovri.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van