Opening van Acht Veghel

De familie van Acht uit Sint-Oedenrode (N.-Br.) is al jaren actief lid van Nekovri. Zo denkt Erik graag mee in het expertteam energie en participeert zoon Paul in de Young Pro’s van Nekovri. Over de laatste maanden deelden wij al verschillende artikelen over de nieuwbouw in Veghel in onze rubriek “voor u gelezen in de markt”. Afgelopen vrijdag was het zo ver: de opening van het pand stond in de agenda.

 

Een lange rij relaties stond te popelen om het prachtige nieuwproject van binnen te zien. Buiten was er voldoende tijd om de imposante hoeveelheid van 48 docks te tellen. Eenmaal binnen was het openingsfeest tot in de puntjes verzorgd met verschillende food trucks en een grote tent. Na de felicitaties aan Erik en Paul bleek dat sinds kort ook Erik zijn dochter Nicole in de zaak zit. Een “echt” familiebedrijf dus!

Erik geeft aan dat het gebouw in een recordtijd van minder dan een jaar is gebouwd: “De eerste vrachtwagens staan maandag om 4 uur al voor de deur!” Het nieuwbouwproject betekent maar liefst een vertienvoudiging van de opslagactiviteiten. Zoals we de familie van Acht kennen, is het pand ook extreem duurzaam. Zo is dit het eerste pand dat volgens de nieuwe BREEAM 2020 het oordeel “BREEAM Outstanding” heeft mogen ontvangen. Paul spreekt de aanwezigen vol trots op het podium toe: “We mogen dus zeggen; Dit is het duurzaamste gebouw van Nederland!”.

Het pand wordt vooralsnog gebruikt voor droogopslag, maar er liggen nog verschillende kansen om in de toekomst te gaan koelen.

Het was een memorabele opening en het Nekovri-team wenst de familie van Acht vanzelfsprekend veel werkplezier, geluk en mooie momenten toe in deze aanwinst voor de sector!

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van