Het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert webinar over Brexit Donderdag 7 januari 13.00-14.00

Na een lang onderhandelingsproces is er nu een Brexit-deal. Wat betekent deze deal nu precies voor de agrofoodsector en visserij in Nederland? Wat verandert er bij de export van Nederlandse bloemen naar het VK? Welke certificaten zijn er nodig om de groenten van de Nederlandse glastuinbouw straks het VK in te krijgen? Wat moeten importeurs van Britse producten doen om hun goederen nog wel te ontvangen? Wat zijn de gevolgen voor de Nederlandse vissers en wat wordt er gedaan voor de getroffen bedrijven?

Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor het LNV-webinar op 7 januari 13.00 - 14.00 uur. De uitnodiging van het Ministerie kunt u hier vinden. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Tijdens het LNV-webinar over Brexit vertellen Hillefien Strijland (Brexit-coördinator LNV), Peter Verbaas (Brexit-coördinator NVWA), en Roel van ’t Veld (Brexit-adviseur douane) in gesprek met moderator Jessica van Spengen over de invloed van Brexit op de agrofood sector en visserij.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van