Voor u gelezen in de markt: Nekovri Talenten College en Fruit Tech Campus bundelen krachten voor topopleidingen in de koel- en vriessector

Het Nekovri Talenten College en de Fruit Tech Campus zijn verheugd de handen ineen te slaan om gezamenlijk hoogwaardige opleidingen aan te bieden die specifiek zijn gericht op de koel- en vriessector. Deze strategische samenwerking is gericht op het vormgeven van de toekomst van de sector door middel van innovatieve educatie en het aantrekken van getalenteerde individuen die een passie hebben voor de koel- en vriesindustrie.

Tijdens het Nekovri Energy Fest op donderdag 21 maart is hiervoor het startsein gegeven. Door middel van break-out sessies zijn de Nekovri-leden ondervraagd naar hun opleidingsbehoeften. Deze behoeften, binnen het thema van energie, liggen in concrete onderwerpen als ‘basiscursus koelinstallatie: de werking van een koelinstallatie’ en ‘het beladen van een koel-vriescel: hoe werkt het in de cel’. Nekovri Talenten College en Fruit Tech Campus gaan hierop samen aan de slag met een concreet aanbod.

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van