Weet u het nog? De Nekovri HR Desk

De Nekovri HR-desk staat paraat om u te ondersteunen bij al uw vragen en uitdagingen op het gebied van HR en arbeidsrecht.

Als lid van Nekovri heeft u toegang tot onze laagdrempelige HR-desk, waar u kunt rekenen op deskundig advies en ondersteuning. Of het nu gaat om vragen over arbeidsovereenkomsten, functioneringsgesprekken, ziekteverzuim of verlofregelingen, zij staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren

Onze HR-desk biedt niet alleen advies, maar ook praktische ondersteuning door middel van standaarddocumenten die u kunt gebruiken in uw dagelijkse HR-praktijk. Of u nu een arbeidsovereenkomst wilt opstellen, een functioneringsgesprek wilt voeren of te maken heeft met ziekteverzuim, zij hebben de tools om u te helpen.

U kunt de HR-desk op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bereiken. Zij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom streven ze ernaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn, zodat u snel de juiste actie kunt ondernemen. Ze staan voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren, zodat u zich kunt richten op het succesvol runnen van uw bedrijf.

Hopelijk heeft u onderstaande flyer al mee naar huis genomen na afloop van het Nekovri Energy Fest van 21 maar jl. Zo niet, brengen wij hem graag onder uw aandacht!

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van