De nieuwe website van het Nekovri Talenten College staat online!

De afgelopen maanden heeft het Nekovri team hard gewerkt aan een eigen website voor het Nekovri Talenten College, de ‘bedrijfsschool’ van de koel- en vriessector. Zo geven we steeds meer ‘gezicht’ aan ons opleidingsinstituut.

Neem snel een kijkje op de nieuwe website van het Nekovri Talenten College: www.nekovritalentencollege.nl

 

De website is ook gekoppeld aan een Online Leeromgeving waar webinars en cursussen te volgen zijn en waar de Nekovri webinars terug te kijken zijn. Vanwege de overstap naar een andere aanbieder kunt u niet meer terecht op het “Academieportal” maar dient u gebruik te maken van de volgende website; lerenmet.nekovritalentencollege.nl. Heeft u nog geen account? Of heeft u vragen? Neem contact op met Rik Vrenken van het secretariaat Nekovri via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nekovri Talenten College
Een bedrijfsschool, opgericht door brancheorganisatie Nekovri, om op pragmatische en energieke wijze te bouwen aan kennis, vaardigheden en competenties, nodig om invulling te geven aan een organisatie die ook morgen vooroploopt.
Het Talenten College is er voor elke medewerker in de organisatie en biedt vele mogelijkheden om te groeien in je functie maar ook verder in de organisatie. Je groeit als professional én als mens via e-learnings, workshops, cursussen en opleidingen, waarin je de mogelijkheid krijgt om je talenten maximaal te laten renderen.

 

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van