Raetsheren van Orden intensiveert samenwerking met Nekovri door het aangaan van partnerschap

De Nederlandse Vereniging van Koel- en Vrieshuizen (Nekovri) kondigt met trots aan dat Raetsheren haar samenwerking heeft geïntensiveerd door van een geassocieerd lidmaatschap over te stappen naar een partnerschap. Als vooraanstaande verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in onder andere de koel- en vrieshuizensector, versterkt Raetsheren hiermee haar betrokkenheid bij Nekovri en haar leden.

Raetsheren is een registermakelaar en risicoadviseur die actief is in heel Nederland. Raetsheren staat bedrijven bij in uitdagingen die de continuïteit van het bedrijf raken, met persoonlijk, data-gedreven en innovatief maatwerkadvies. Met hun jarenlange ervaring en diepgaande expertise zien zij risico’s als bron van inspiratie en werken zij continu aan nieuwe oplossingen. Met die energie kijkt Raetsheren er enorm naar uit om samen met Nekovri een volgende stap te zetten en een verdere waardevolle bijdrage te leveren aan onze mooie sector.

In lijn met het protocol voor geassocieerd lidmaatschap nam Raetsheren in de afgelopen periode actief deel aan kennisdeling binnen de branche, onder andere binnen het Expertteam Verzekeringen van de vereniging. Door intensievere samenwerking met Nekovri kan Raetsheren als partner een nog bredere bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de vereniging

Het partnerschap is een opstap naar een breder scala aan gezamenlijke initiatieven. Een opvallend project dat hieruit voortvloeit, is het innovatieve risicomanagementproject om tot een ‘verzekeringsmatrix’ te komen. Dit project omvat de ontwikkeling van een risicomodel in matrixvorm. Binnen het Expertteam Verzekeringen is elk aspect van het risicoprofiel van een koel- en vrieshuis beoordeeld. Vervolgens hebben de experts een bepaalde ‘score’ toegekend aan specifieke risicobeperkende maatregelen. Deze maatregelen resulteren in verschillende categorieën met bijbehorende premies, waardoor investeringen niet alleen de veiligheid vergroten, maar ook financieel voordeel opleveren.

Dit initiatief illustreert de toewijding van Nekovri en Raetsheren aan het ontwikkelen van een veilige, duurzame en goed verzekerde koel- en vrieshuizensector! Nekovri is gelukkig met de keuze voor een intensievere samenwerking en kijkt uit naar toekomstige gezamenlijke successen

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van