Heeft u het al gezien? Nekovri Helpdesk Energie

De onvoorspelbare energietarieven- en grillige energiemarkt van de afgelopen jaren hebben grote impact gehad en voor veel onzekerheid gezorgd in de koel- en vriessector. Het secretariaat Nekovri heeft zich ingespannen de leden zo goed mogelijk door de energiecrisis te loodsen met allerlei branche instrumenten. De energietarieven lijken zich te normaliseren, maar zijn zeker nog niet terug op het “oude niveau”. Energie blijft daarom een van de belangrijkste items in de prioriteitenlijstjes van de koel- en vriessector. De energiemarkt lijkt bovendien steeds complexer te worden. Om de leden verder te ondersteunen start Nekovri in samenwerking met geassocieerd lid Lemon Energie een pilot met een Helpdesk Energie voor eerstelijns vragen van haar leden!

Bij de Helpdesk Energie kunt u terecht voor een snelle beoordeling en advies op het gebied van prijs en voorwaarden van uw (toekomstige) energiecontract- en inkoop. Het beoordelen van een energiecontract kan als lid zeer complex zijn. Het bevat namelijk veel aanvullende voorwaarden, welke wellicht nog veel risicovoller zijn en daarmee goed beoordeeld moeten worden. Daarnaast is het verschil zeer uiteenlopend, hetgeen moeilijk is om het contract op waarde te schatten.
Naast vragen over voorwaarden voor het nieuwe energiecontract, kunt u bij de ‘Helpdesk Energie’ met meer eerstelijns vragen terecht. Om u op weg te helpen hieronder een aantal voorbeeld vragen:

  • Ik moet een nieuw energiecontract afsluiten per 1 januari volgend jaar, maar wat is een verantwoorde keuze?
  • Ik wil investeren in PV-panelen, wat is mijn terugverdientijd? Zijn er subsidies?
  • Ik zit in een energiecollectief, maar de voorwaarden veranderen. Kan dat zo maar?
  • Ik heb vragen over mijn energiefactuur. Hoe komt onderstaande prijs tot stand?
  • Etc.

Nekovri roept haar leden op actief gebruik te maken van de Helpdesk Energie, omdat de Helpdesk Energie in september gelanceerd is als pilot. Dat betekent dat we de komende maanden gaan kijken of het product van toegevoegde waarde is voor de Nekovri-leden. Via de volgende link komt u bij de Helpdesk Energie uit: https://www.nekovri.nl/index.php/nl/tools-en-documenten/helpdesk-energiecontracten. Let op u dient in te loggen via de website!

Voor opmerkingen, vragen en feedback kunt u altijd bij het secretariaat van Nekovri terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 040 256 5263.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van