4e Generatie Coenen opent "de Coolste Toren"

Op vrijdag 09 september 2022 werd “de Coolste Toren” officieel geopend door de 4e generatie Coenen samen met waarnemend burgemeester van het Land van Cuijk de heer Hillenaar. Er is flink uitgepakt om deze opening te vieren, het dakterras was volledig omgetoverd tot een prachtige feestlocatie. Op vrijdag waren de klanten en leveranciers aanwezig, op zaterdag was een feestavond voor het personeel en op zondagmiddag was er een open dag. Iedereen heeft zichtbaar genoten op deze dagen.
 
Transportbedrijf Coenen Boxmeer en dochteronderneming Districenter Cuijk zijn sinds september 2021 gevestigd op bedrijvenpark Laarakker te Haps. Coenen heeft daar een volledig geautomatiseerd en gemechaniseerd koel- en vrieshuis gebouwd. Er kunnen 3.500 gekoelde pallets en 24.000 pallets met diepvries producten opgeslagen worden. Ook beschikt Coenen over diverse verwerkingsruimtes waar producten georderpickt, omgestapeld, omgepakt of verpakt kunnen worden.

Coenen heeft op de groei gebouwd waardoor er nog ruimte is voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar een innovatieve en betrouwbare partner voor opslag en distributie.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van