Nekovri Young Pro’s ontmoeten elkaar bij Constellation Varsseveld

De Young Pro’s van Nekovri is een bijzonder expertteam binnen de vereniging. De volgende generatie, de opvolging kondigt zich nadrukkelijk aan binnen de koel- en vriessector; het expertteam blijft groeien. Een aantal keer per jaar bezoeken de Young Pro’s elkaars koel- en vrieshuizen en bespreken ze actuele thema’s met elkaar. Op uitnodiging van Jornt van de Put ditmaal bij Constellation Varsseveld.

De Young Pro’s werden welkom geheten door Jornt van de Put, die na de warme ontvangst een indrukwekkende presentatie verzorgde over de ontwikkelingen van het bedrijf zoals de toetreding (van Koel- en vrieshuis Lintelo) tot de Constellation Cold Logistics groep. Hoewel onderdeel van die groep is het nog steeds een écht familiebedrijf. Jornt laat in zijn presentatie onder andere met mooie foto’s zien hoe zijn opa begon met het vrieshuis vanuit de bakkerij en hoe zijn vader Arie van de Put (actief binnen Nekovri, o.a. in de Raad van Toezicht) onder meer hyperinnovatieve tempereercellen ontwikkelde. “Sommige klanten zijn daarom al meer dan 60 jaar klant bij ons”, aldus Jornt.
Na de presentatie van Jornt gaf Jesse Cousijnsen namens Constellation Nijkerk, voormalig Vrieshuis Lagemaat, een korte introductie van het vrieshuis dat dus ook toegetreden is tot de Constellation Cold Logistics groep. Met een zeer recent gerealiseerde uitbreiding c.q. nieuwbouw is dit vrieshuis klaar voor de toekomst en ook zeker een bezoekje van de Young Pro’s in de toekomst waard.

Tijdens de rondleiding vielen een aantal zaken op zoals de hoge mate van robotisering die de werknemers het werk een stuk aangenamer maken, dat er zelfs over de folie wordt nagedacht én dat ondanks dat er flink gewerkt werd de werkvloer enorm schoon, opgeruimd en geordend was. Dat een opgeruimde werkplek rust creëert werd maar weer eens bewezen.
De dag werd afgesloten met een lunch en een goede discussie in het centrum van Varsseveld. Bedankt aan de Young Pro’s voor een goede bijeenkomst en aan Constellation Cold Logistics – Jornt en Jesse in het bijzonder – voor de gastvrijheid!

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van