Nekovri bezoekt: logiMAT, dé beurs voor intralogistiek

In de bezoekersinformatie van de logiMAT beurs in Stuttgart geeft de beursdirecteur een introductie van wat er op de beurs te wachten staat: “1600 standhouders uit 40 landen vullen 125.000 vierkante meter verdeeld over tien hallen. Zij presenteren hypermoderne producten en oplossingen voor efficiente en high-tech intralogistiek/goederenverwerking – veelal nog nooit tentoongespreid op andere plekken in de wereld.” De Nekovri-leden bleken ter plekke ook uitgepakt te hebben, Nekovri zocht ze op.

 

Het thema van dit jaar was “SHAPING CHANGE TOGETHER – Sustainability – AI - Ergonomics”. Thema's waarbij de aangesloten toeleveranciers uiteraard bij kunnen helpen: Geen wonder dat er dus verschillende Nekovri geassocieerde leden met een stand aanwezig zijn!

Op de stand van Nekovri-partner Wagner spreken we Jesper Hansen, Global Account Director Fire Protection Solutions for Cold Chain Operations. Hij laat de cabine zien op de stand waarin men zelf kan ervaren – door middel van een ‘aansteker test’ – hoe brandpreventie met gereduceerd zuurstof werkt. Met gepaste trots bespreekt Jesper een aantal praktijkcasussen in onze koel- en vrieswereld. "We zijn onder meer de standaard geworden in geautomatiseerde koel- en vrieshuizen."

 

In hal 1 heeft Nekovri-partner SSI SCHÄFER een grote stand met allerlei faciliteiten. Zelfs de volledige horeca is verzorgd en er zijn verschillende inhoudelijke thema’s live met experts aan de orde, van automatisering tot WMS. We spreken Dorothee Steverink-Sieger, Jan Steverink en Henk van Mullem – allen bekenden van de sectororganisatie en de leden!
“We zijn nog altijd een familiebedrijf, dat spreekt veel klanten aan.” geven zij mee. Dat is direct te merken, want de familie Schäfer loopt ook daadwerkelijk de hele middag op de stand rond. Als partner van de vereniging speelt SSI SCHÄFER een belangrijke rol in de kennisdeling met de leden. Een belangrijke reden dat de zomerbijeenkomst van Nekovri onder ander samen met SSI SCHÄFER wordt georganiseerd. Binnenkort volgt meer informatie

 

Nekovri partner Stow en Nekovri-geassocieerd lid Lalesse presenteerden zichzelf ook met indrukwekkende stands op de logiMat.

 

De logiMAT inspireert door een kijk in de toekomst van de intralogistiek van de koel- en vriessector te geven. Toch presenteren de geassocieerde leden van Nekovri wel degelijk bewezen technologieën; het is in onze sector uiteraard van cruciaal belang dat zaken functioneren in een diepvries- of gekoelde omgeving! In die zin lijkt optimalisatie en continue verbeteren van producten de verandering die we geheel volgens het thema samen – koel- en vrieshuizen en haar toeleveranciers - vormgeven.

De logiMAT is in de toekomst zeker een bezoek waard!

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van