Projecten

HR Desk

De HR desk van Nekovri is een laagdrempelige dienst voor Nekovri-leden. Bij de HR desk kunt u terecht bij al uw vragen gericht op HR en arbeidsrecht, of als u wilt sparren over deze onderwerpen. Wij kunnen u bovendien voorzien in verschillende standaarddocumenten die betrekking hebben op onder andere arbeidsovereenkomsten, functioneren en beoordelen, ziekte en verlof. De helpdesk is 5 dagen per week tijdens kantooruren bereikbaar. U kunt zowel telefonisch als via e-mail bij ons terecht. Door de snelheid van de HR Desk verliest u geen onnodige en kostbare tijd en kunt u snel de juiste actie ondernemen!

U kunt voor uw HR- en arbeidsrecht-vragen contact op nemen met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 040 – 256 52 63

Fit tot aan de eindstreep

In samenwerking met MKB Nederland is Nekovri het project “Fit tot aan de eindstreep” gestart.

Doordat de arbeidsmarkt voortdurend in beweging is op het gebied van flexibilisering, nieuwe technologieën en globalisering wordt voortdurend aanpassingsvermogen aan werkgevers en werknemers gevraagd. Wanneer wij investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid, gaan wij samen op weg naar duurzame inzetbaarheid. Dat is niet alleen cruciaal voor de continuïteit en groei van onze bedrijven en organisaties, maar het zorgt vaak ook direct voor een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Tijdens dit traject is een P&O-kring opgezet waarin o.a. de ontwikkeling van een toolbox wordt opgepakt. Maar het belangrijkste blijkt het creëren van bewustwording zodat DI op de agenda van de directie komt, maar ook bewustwording van generatieverschillen en verschillende fases van medewerkers tijdens de loopbaan in relatie tot communicatie, leiderschapsstijlen en gedragsverandering t.b.v. interne en externe mobiliteit, gezond en veilig werken en leercultuur creëren. 

Gekozen is o.a. voor het aanbieden van een training ‘Leidinggeven, the next step’:

Op dit moment bevolken 4 generaties, met ieder hun eigen specifieke kenmerken, kwaliteiten en expertise, de werkvloer. Om elk van deze generaties duurzaam inzetbaar te maken c.q. te houden zijn verschillende benaderingswijzen en manieren van sturing nodig. Bewustwording, communicatie, leiderschapsstijlen en gedragsverandering ten behoeve van interne en externe mobiliteit en leercultuur komen aan bod in deze training, bestaande uit 4 modules.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van