Nekovri en Fruit Tech Campus organiseren het Coldstore2030 congres

Hoe ziet koelen, vriezen en bewaren eruit in 2030? Wat gaat er de komende jaren veranderen? Deze vragen en vele andere worden op 16 maart tijdens Coldstore 2030 evenement behandeld. Aanwezigen kunnen in gesprek met Tom Southall (Executive director Cold Chain Federation) en Steven Lobregt (Sparkling Projects).

The future of storage of fresh products
Nederland moet in 2030 55% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990 en in 2050 CO2-neutraal zijn. In deze opgave – de energietransitie - kan de koel- en vriessector een bepalende rol spelen. Binnen de geconditioneerde opslag lopen al innovatieve projecten met de verwarming van woonhuizen met restwarmte. En bijvoorbeeld voor het balanceren en ontlasten van het energienet. "De sector zelf zal echter ook moeten innoveren om aan de verschillende doelstellingen te kunnen voldoen. Het Coldstore2030 evenement is hét vertrekpunt naar een sectorvisie", aldus de organisatie.

"Verdergaande innovaties in de sector vragen ook om een ander soort medewerker van het koel- of vrieshuis. Welke (verschuivingen in) functies zien we en welke competenties zijn nodig? Wat vraagt dit van onze collega’s? Welk opleidingsaanbod past daar bij? Nekovri en de Fruit Tech Campus organiseren daarom het Coldstore2030 evenement op 16 maart."

Inmiddels heeft u de uitnodiging als Nekovri-lid ontvangen. Dit wilt u niet missen! Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich nog steeds aanmelden via een mail aan het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van