MKB-branches bezoeken Commissie Economische Zaken en Klimaat van de Tweede Kamer

Op 9 februari vond een bezoek plaats van een MKB-delegatie aan de Commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) van de Tweede Kamer. Namens Nekovri was Davey Gerlings aanwezig. Tijdens deze bijeenkomst werd op verzoek van de aanwezige branches gesproken over actuele onderwerpen zoals ondernemerschap in het mkb, financiering, fiscaliteit, huren en regeldruk, klimaat en energie(transitie), arbeidsmarkt en onderwijs.
Er werd ook gesproken en aandacht gevraagd voor beschikbaarheid van energie en het tot op heden uitblijven van steunmaatregelen voor de torenhoge energieprijzen van de afgelopen jaren (en het level playing field met de aan Nederland grenzende landen).
Het is belangrijk dat vanuit de verschillende perspectieven is gesproken over deze belangrijke onderwerpen en zo knelpunten en oplossingen te benoemen. Na afloop van de vergadering was er een borrel waarbij er tijd was voor individuele gesprekken met Kamerleden. Tijdens deze gesprekken is uiteraard over kansen en bedreigingen voor koel- en vrieshuizen gesproken.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van