Nekovri lanceert eigen koel- en vries bedrijfsschool: Het Nekovri Talenten College

Met een druk op een grote rode knop lanceerden Nekovri-CEO Davey Gerlings en voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof officieel het Nekovri Talenten College tijdens de Nekovri najaarsledenvergadering in Geldermalsen

De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan een eigen koel- en vries bedrijfsschool. Samen met een aantal externe partners én een expertteam van Nekovri zijn er verschillende e-learning modules en fysieke trainingen ontwikkeld, met name gericht op leven lang ontwikkelen.

Er is een eigen online platform gebouwd - www.academieportal.nl/nekovri – waarop u en uw medewerkers (onbeperkt) kunnen inloggen. Daar kunt u verschillende onboarding e-learning modules van een aantal minuten vinden om uw medewerkers de basisvaardigheden van het werken in een koel- en vrieshuis mee te geven. Nekovri heeft deze modules ook laten vertalen naar het Pools, Bulgaars en Roemeens.

Voor managers en leidinggevenden zijn er verschillende korte trainingen te vinden, speciaal ontwikkeld voor het Nekovri Talenten College, om te werken aan de managementvaardigheden zoals gesprekstechnieken en het werken aan een ontwikkelcultuur in het bedrijf.

Via het online platform kunnen Nekovri leden zich ook inschrijven voor fysieke trainingen, zoals de trainingen die het Nekovri Talenten College in samenwerking met de Fruit Tech Campus heeft ontwikkeld op het gebied van geconditioneerd bewaren en innovatie. Binnenkort verschijnt ook de definitieve in-company management training op het platform, verschillende Nekovri-leden hebben deze al gevolgd in de pilot-fase.

Vanzelfsprekend blijft het Nekovri Talenten College in ontwikkeling, alle suggesties of ideeën zijn dan ook meer dan welkom. Zo kunnen we blijven werken aan de positieve leercultuur in onze sector! Het Nekovri team roept iedereen op om een kijkje te nemen en zich (en de collega’s) te registreren via:

WWW.ACADEMIEPORTAL.NL/NEKOVRI

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van