Projecten

Nekovri Dynamics

NEKOVRI faciliteert een actieve gebruikersvereniging voor gebruikers van het softwarepakket 3PL Dynamics. De stichting gebruikers Nekovri Dynamics / 3PL Dynamics heeft veel toegevoegde waarde o.a. het volgen van ontwikkelingen voor de gebruikers. Een aantal belangrijke uitgangspunten hierbij zijn:

  • Het geeft de gebruikers meer invloed om bepaalde onderwerpen/thema’s bespreekbaar te maken richting Boltrics. Hierdoor kunnen collectieve belangen beter worden behartigd.
  • Door een stichting gebruikers Nekovri Dynamics / 3PL Dynamics is het mogelijk om onderling beter kennis uit te wisselen zodat niet iedereen hetzelfde wiel hoeft uit te vinden. Dit is efficiënt en bevordert innovatie.
  • Door betere afstemming en interactie met elkaar is men ook beter in staat, daar waar het mogelijk is, collectief te ontwikkelen en hier actief op aan te sturen. Dit reduceert kosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Davey Gerlings
telefoon: 040 – 256 52 63
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3PL

De Gebruikersstichting Nekovri – 3PL Dynamics is opgericht om gebruikers van Nekovri Dynamics (WMS voor koel- en vrieshuizen) en 3PL Dynamics (WMS voor logistieke dienstverleners) bij elkaar te brengen. Beide systemen zijn ontwikkeld door softwarebedrijf Boltrics, die ook betrokken is bij de gebruikersstichting. Door deelname aan de gebruikersstichting kunnen de gebruikers meer invloed uitoefenen ten opzichte van Boltrics, onderling kennis uitwisselen en collectief nieuwe ontwikkelingen opstarten.

De belangrijkste aspecten van de gebruikersstichting zijn:

  • een centraal meldpunt voor opmerkingen en klachten over NEKOVRI – 3PL Dynamics
  • twee maal per jaar een trainingssessie verzorgd door Boltrics
  • twee maal per jaar een bijeenkomst voor kennisuitwisseling, waarbij Boltrics niet bij betrokken is
  • de mogelijkheid om collectief modules te ontwikkelen tegen een kortingstarief

Contact

Eisenhowerlaan 7
5707 CR Helmond
040 256 5263

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van