Afdrukken
PDF

Geassocieerde leden

Speciaal voor bedrijven gelieerd aan de koel- en vriesbranche heeft Nekovri het geassocieerd lidmaatschap opengesteld. Het stelt deze bedrijven in de gelegenheid de koel- en vriesmarkt op een meer actieve en directe manier te benaderen. Onze geassocieerd leden worden bijvoorbeeld uitgenodigd voor het informatieve deel van onze themabijeenkomsten waar zij zich enerzijds kunnen presenteren en anderzijds direct contact kunnen leggen met de aanwezige leden. Dit biedt hen enerzijds de kans tot nieuwe acquisitie, maar anderzijds bieden deze bijeenkomsten een uitstekende mogelijkheid tot relatiebeheer.

Op verzoek van meerdere relaties uit de sector en na ampel beraad in zowel bestuurs- als ledenvergadering heeft de Nederlandse Vereniging van Koel- en Vrieshuizen de mogelijkheid een geassocieerd lidmaatschap opengesteld.

Het geassocieerd lidmaatschap wordt opengesteld voor een beperkt aantal bedrijven uit sectoren die een directe relatie hebben met onze branche. Tevens wordt daarbij gedacht aan een beperkt aantal leveranciers per sector.
 
 
In hoofdlijnen zijn de sectoren als volgt samen te vatten:
Advisering en dienstverlening
Vergunningverleners
Koeltechniek
Bouw(bedrijven)
Intern transport
ICT
Overige

Voor aanvullende informatie kunt uiteraard contact opnemen met ons secretariaat:
Per post: Postbus 901, 5600 AX  EINDHOVEN

Telefonisch: 040 - 256 52 63
Per mail: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken